Contact&Collaborations

Natuurinclusief Consultancy

Benieuwd hoe je natuurinclusiviteit als ontwerp- en communicatietool toe kan passen? Of op zoek naar de beste natuurinclusieve aanpak voor een specifiek project? We leveren graag input of organiseren een workshop. Ook helpen we graag mee aan de communicatie richting bewoners en opdrachtgevers binnen een integraal proces.

Ecologische Landschapsontwerpen

Voor een specifiek project een analyse nodig om de natuurinclusieve kansen inzichtelijk te maken? Benieuwd hoe denken vanuit een ecosysteem een vernieuwend verhaal kan vertellen over de plek waar we ontwerpen? We laten graag zien hoe duurzaamheid het proces kan versterken en versnellen.

Biodiverse Beplantingsplannen

Een uniek beplantingsplan nodig? Wij helpen bij de visievorming, het bepalen van het juiste sortiment tot aan begeleiding bij de uitvoering. Uiteraard wordt er rekening gehouden met het gewenste beheerniveau. 

We komen graag langs om te bespreken hoe we een project nog inclusiever kunnen maken.

Contact

P.A.D. landscape

Delftse straat 33 -  1.00
3013 AE Rotterdam

 

Kvk: 74928597

Collaborations

Als diversiteit een ecosysteem gezond en in balans houdt dan geldt dit ook voor teams.

Wij geloven in de diversiteit vergroten op kantoor, zodat we niet alleen natuurinclusief maar ook sociaal inclusief kunnen ontwerpen. Wij zien ons bureau namelijk als een ecosysteem. Hoe diverser een ecosysteem hoe bestendiger het is - geen monocultuur dus, ook niet op kantoor. We werken samen met diverse specialisaties en dat betekent dat we kunnen schakelen tussen diverse invalshoeken, behoeftes en vraagstukken binnen een breed scala aan projecten. Als een team divers is, is er ook niet één mening die telkens opnieuw gehoord wordt. Je blijft innoveren en elkaar inspireren; alleen zonder in herhaling te vervallen blijven we vernieuwend. Uiteindelijk kun je alleen ontwerpen voor bewoners of gebruikers met een hele andere achtergrond als deze diversiteit ook aanwezig is in de teams die de beslissingen maken.

Wij worden ingehuurd door, en werken samen met ontwikkelaars, gemeentes en ontwerpbureau´s

Directions

© | P.A.D. landscape | Natuurinclusief Consultancy | Ecologische Landschapsontwerpen Biodiverse Beplantingsplannen